Pogledajte žestok sudar bicikliste i žene u publici na Vuelti, Belgijanac izvukao deblji kraj

Evenepoel je izvukao deblji kraj s obzirom da je i pored kacige zaradio ozbiljne povrede lica na kojem se mogla vidjeti krv

29.08.2023. 11:50
  • Podijeli:
biciklista_sudar_foto_TW Cropped-64ecee7bb9f6b.webp Foto: Twitter/@JosePerez1205

Tokom vikenda startala je 78. po redu čuvena biciklistička utrka "Vuelta a Espana", a danas je okončana 3. etapa na kojoj je slavio belgijski predstavnik Remco Evenepoel koji je potpom doživio malu nezgodu.

Naime, belgijski biciklista je prvi prošao kroz cilj pomenute dionice da bi se nakon prolaska kroz cilj sudario s jednom ženom koja se nalazila u publici.

Evenepoel je izvukao deblji kraj s obzirom da je i pored kacige zaradio ozbiljne povrede lica na kojem se mogla vidjeti krv.

No ako je suditi po snimcima sa Evenpoelom bi trebalo biti sve u redu jer je brzo potom ustao nasmijan.

Današnji karavan je išao Surije do Arinsala u Andori i biciklisti su prešli ukupno 158,5 kilometara.

Utrka je počela u Barceloni u subotu, a osim kroz Španiju, uključuje i rute kroz Andoru i Francusku. Ovogodišnja Vuelta će biti održana od 26. augusta do 17. septembra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()