Nesvakidašnji slučaj: Kamerman ostao u kavezu i smetao MMA borcima

Borba je pauzirana i kamermanu su naredili da napusti kavez

28.11.2023. 20:00
  • Podijeli:
MMA_borba_kamerman_foto_TW Cropped-6566080bb88a2.webp Foto: Twitter/@Grabaka_Hitman

MMA borbe iz Rusije su prepune bizarnosti, a najnovija nam dolazi sa eventa Open Fighting Championships 36 u Sankt Peterburgu. U Rusiji se obbično organizuju borbe kakve se nigdje drugo ne dešavaju.

Od ljudi bez ruku, pa sve do borbi muškaraca i žena. Međutim, na Open Fighting Championships 36 borci nisu bili ti koji su se našli u centru pažnje.

Incident se dogodio na početku četvrte runde borbe za titulu u muha kategoriji između Gadžimurada Gajrbekova (5-0) i Dilšota Norkuzijeva (3-1).

Runda je počela, a prije njenog početka kamerman je zaboravio izaći iz kaveza.

Čak je jedan od boraca malo i zapeo za žicu koja se prostirala duž čitavog kaveza, a kada su borci pali na pod, sudija je tek tada shvatio da je u kavezu još neko.

Borba je pauzirana i kamermanu su naredili da napusti kavez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()