Nepoznati fan htio je osjetiti ‘kickove‘ Jona Jonesa, a onda je završio na štakama

Što mu je ovo trebalo?

14.03.2024. 11:41
  • Podijeli:
jones-65f15a55f3db3.webp Foto: Screenshot

Primanje udaraca od strane profesionalnih boraca trend je kojemu vjerovatno nikada neće doći kraj. Godinama unazad svjedočimo snimkama situacija u kojima fanovi insistiraju da ih profesionalni borac udari, najčešće ‘‘low kickom‘‘, kako bi mogli osjetiti snagu tih udaraca, ali i bol koju uzrokuju udarci profesionalca.

Mnogi se pitaju zašto je nekome potrebno izlaganje takvom riziku, ali činjenica je da snimke tih situacija uvijek privuku velik interes i volimo ih pogledati. Tako proteklih dana društvenim mrežama kruži snimka na kojoj možete vidjeti nepoznatog muškarca kako je poželio primiti ‘‘kick‘‘ od strane Jona Jonesa, UFC-ovog prvaka teške kategorije i ponajboljeg borca u historiji MMA-a.

Jon Jones prvi ‘‘low kick‘‘ plasirao je nešto slabijim intenzitetom i njegov fan nije bio zadovoljan načinom na koji ga je Jones pogodio.

‘‘Jače, jače, jače!‘‘, uzvikivao je Jonesov fan, a Jonesa nije morao dugo nagovarati na nešto takvo.

‘‘Bones‘‘ je drugi ‘‘low kick‘‘ udario puno snažnije nego prvi, a više nismo vidjeli tog muškarca kako insistira na još jačem udarcu. Osjetio je dovoljno, vidno je šepao, a kasnije je pokazao i posljedice dva udarca koje je primio od strane UFC-ovog prvaka.

Muškarac koji je hrabro primio dva udarca sada koristi štake kako bi si olakšao kretanje, a na njegovom bedru itekako su vidljive posljedice Jonesovih udaraca.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()