Na sahrani Dejana Milojevića i trener Golden Stejta: Đoković reagovao na Kerov dolazak u Beograd

To najbolje pokazuje koliko je Deki bio veliki i koliko je bio poštovan u NBA ligi.

12.02.2024. 16:45
  • Podijeli:
Stiv Ker i Miško Ražnatović-65ca1d3f26cd8.webp Foto: A.H./ATAImages

​Trener Golden Stejt Voriorsa i možda najbolji košarkaški trener današnjice, Stiv Ker, došao je u Beograd da se oprosti od svog prijatelja i doskorašnjeg saradnika - Dejana Milojevića.

To najbolje pokazuje koliko je Deki bio veliki i koliko je bio poštovan u NBA ligi.

Stiv Ker je zbog dolaska da oda počast Dekiju dobio veliki respekt od mnogih u Srbiji, kao i zbog svega što je rekao o njemu na konferenciji pred novinarima poslije njegove tragične smrti i tokom utakmice na kojoj mu je u NBA ligi upriličen oproštaj.

Na dolazak Kera u Beograd reagovao je i najbolji teniser današnjice, Novak Đoković, koji je na svoj stori na Instagramu podijelio fotografiju Stiva Kera sa sahrane Dejana Milojevića uz komentar.

"Veliko poštovanje" napisao je Novak, a prenio "Telegraf".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()