Miočić: Šteta što će Jones nakon mene imati jedan poraz

Dvoboj teškaša očekuje se u julu

08.03.2023. 10:37
  • Podijeli:
jones_miocic - ufc screenshot-6405d5c80eeb0.webp Foto: Screenshot/UFC

Nakon što je objavljeno da će se Stipe Miočić 8. jula boriti protiv Jona Jonesa, koji je nakon trogodišnje pauze i prelaza iz poluteške u tešku kategoriju pobijedio Ciryla Ganea, bivši UFC-ov prvak gostovao je u podcastu MMA Hour Ariela Helwanija te govorio o nadolazećem meču, svom prvom nakon poraza od Francisa Ngannoua u martu 2021.

Kad ga je Helwani pitao što misli kako će borba s Jonesom izgledati, Miočić nije uopće dvojio.

"Pobijedit ću, to uopće nije sporno", rekao je Stipe, a na opasku da Jones nikad nije doživio poraz hladno je utvrdio: "Znam, i baš je šteta što će izgubiti i što će mu se pisati taj jedan."

"Ne moram zamišljati, to će se dogoditi", poručio je samouvjereni Stipe, koji se nije dao navući na stalna pitanja o tome hoće li mu ovo biti posljednja borba, ali je naglasio kako bi volio da se Ngannou vrati u UFC kako bi, nakon što je svaki dobio po jedan okršaj, zaključili trilogiju i razriješili ko je bolji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()