McGregor se više nikad neće boriti u UFC-u?

Posljednji meč imao u junu 2021. godine

19.02.2024. 14:43
  • Podijeli:
conor mcgregor reuters-648bf87f242e9.webp Foto: Reuters

Predsjednik UFC-a Dana White na konferenciji za medije nakon priredbe UFC 298 govorio je o povratku irskog borca Conora McGregora (35), koji je posljednji meč imao u junu 2021. Tada je tehničkim nokautom, odnosno zbog loma noge izgubio od Dustina Poiriera i sada je na omjeru od 22 pobjede i šest poraza.

Podsjetimo, početkom 2024. govorilo se da bi novi McGregorov povratak UFC-u trebao biti u borbi s Michaelom Chandlerom (37), no White kao šef najpoznatije borilačke organizacije na svijetu sumnja u takav scenarij.

"Biste li vi sjedili ovdje i postavljali mi pitanja da imate toliko novca? Ne biste i to je odgovor. Nisam siguran da će se Conor više ikada boriti u UFC-u. On ima puno novca. Bit ćemo oduševljeni uspijemo li ga dovesti, ali novac komplikuje situaciju.

Upravo je snimio film, sada ide po konferencijama za medije i odrađuje ostale obaveze. Želi se boriti, ali vidjet ćemo", rekao je White te dodao kako je McGregor "bio jedan od najboljih poslovnih partnera" koje su imali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()