Ismail Barlov plasirao se u drugo finale na Svjetskom prvenstvu u paraplivanju

Finalne trke na programu su večeras od 18.30 sati

01.08.2023. 11:51
  • Podijeli:
ismail barlov plivacki klub spid-64c8d576d3f24.webp Foto: Plivački klub Spid

Paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine Ismail Barlov izborio je jutros i drugo finale na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Mančesteru.

Takmičar Plivačkog kluba SPID iz Sarajeva jutros je u polufinalu discipline 150 metara miks u klasi SM3 isplivao rezultat 3.45:11.

Finalne trke na programu su večeras od 18.30 sati.

Ismail Barlov je dan ranije u svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu u disciplini 50 metara prsno (u klasa SB2) osvojio sjajno četvrto mjesto u finalu.

Svoj prvi reprezentativni seniorski nastup na svjetskoj smotri u srijedu će u Mančesteru ubilježiti i Ismail Zulfić koji će nastupiti u disciplini 50 delfin.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine je Amel Kapo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()