Iman Avdić izborila novo polufinale EP u Litvaniji

Članica Plivačkog kluba Sport time iz Sarajeva mjesto među 16 najboljih Starog kontinenta osigurala je u disciplini 200 delfin

05.07.2024. 20:20
  • Podijeli:
iman_avdić_FB -656ef6148d9e3.webp Foto: Facebook

Iman Avdić mlada plivačka reprezentativka Bosne i Hercegovine plasirala se u polufinale Evropskog juniorskog prvenstva koje se održava u litvanskom Viljnusu.

Članica Plivačkog kluba Sport time iz Sarajeva mjesto među 16 najboljih Starog kontinenta osigurala je u disciplini 200 delfin. Polufinalne trke na rasporedu su večeras od 18.26 časova.

Ovo je za Iman Avdić drugo isplivano polufinale na ovogodišnjem Evropskom juniorskom prvenstvu u Litvaniji. Prethodno je polufinale izborila i na 200 metara slobodnim stilom i zauzela 14. mjesto.

U pratnji trenera Evelina Avdića na Evropskom juniorskom prvenstvu bh. boje brane još Zerina Vrabca, Arian Kadić, Kenan Dračić, te Ivan Ivanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()