Evo kakve šanse se daju Miočiću protiv Jonesa

Kladionice objavile koeficijente

06.03.2023. 13:00
  • Podijeli:
jones_miocic - ufc screenshot-6405d5c80eeb0.webp Foto: Screenshot/UFC

Stipe Miočić dobit će priliku boriti se za naslov teškaškog prvaka UFC-a. Miočić će se u julu boriti protiv Jona Jonesa, novog prvaka.

Jones se vratio borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285. Odmah nakon borbe dao je izjavu u kavezu i poručio da je Miočić sljedeći protivnik s kojim se želi boriti.

"Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu", poručio je Jones, a Miočić mu je odgovorio da će ga prebiti.

Kladionice su već objavile koeficijente i veliku prednost daju Jonesu, borcu koji je nakon nezapamćene dominacije napustio polutešku kategoriju kako bi se okušao u teškoj.

Koeficijent na pobjedu Jonesa je oko 1.30, a na pobjedu Miočića oko 4.00. Jones u karijeri ima 27 pobjeda i jedan poraz, a Miočić 20 pobjeda i četiri poraza. Miočić, nekadašnji UFC-ov prvak, nije se borio dvije godine otkako ga je nokautirao Francis Ngannou.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()