Englezi ostali u šoku: McGregor već osam mjeseci skida kile za borbu

Naredna borba vjerovatno u aprilu naredne godine

07.11.2023. 19:14
  • Podijeli:
conor mcgregor reuters-648bf87f242e9.webp Foto: Reuters

Conor McGregor se sprema za veliki povratak u UFC. Zasad se spekulira da bi se u oktogon trebao vratiti u aprilu sljedeće godine. Irac je svjestan da je put do povratka u formu za borbe na najvišem nivou jako dug pa već osam mjeseci aktivno radi na tome da skine kilograma i uđe u formu.

Tako je sada na X-u, nekadašnjem Twitteru, na profilu MMA Uncensored objavljena fotografija koja prikazuje McGregora prije osam mjeseci i sada. 

Na fotografiji se jasno vidi da je McGregor skinuo nešto kilograma te da je na dobrom putu da do aprila bude spreman za borbu.

Ovu vijest objavio je i engleski portal GiveMeSport koji se divi McGregoru zbog uspješnog skidanja kilograma. U tekstu pod naslovom "Conor McGregor već osam mjeseci skida kilograme, rezultat je čudesan" engleski kolege navode da je McGregor još jednom pokazao koliko posvećen sportu može biti te da je "nevjerovatno u što se pretvorio tako brzo".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()