Cijena nekima sitnica: Prodat skuter koji je vozio Šumaher

Da malo osvježimo pamćenje: u pitanju je skuter koji je "učestvovao" u incidentu.

16.06.2024. 14:56
  • Podijeli:
mihael šumaher profimedia-66448c090f2da.webp Foto: Profimedia

Skuter koji je Mihael Šumaher vozio u Monaku 2004. godine, prodat je za 14.000 evra.


Da malo osvježimo pamćenje: u pitanju je skuter koji je "učestvovao" u incidentu. Naime, kada je Šumaher vozio svoj bolid pred trku, u tunelu mu je blokirao prednji lijevi točak.

Iza njega je bio još jedan legendarni vozač, Juan Pablo Montoja, koji je pokušao da izbjegne sudar, a rezultat je bio to da je Šumaherov Ferrari ipak završio oštećen, pa nije mogao da učestvuje u trci.

Tog vikenda, međutim, skuter marke Aprilia Leonardo ustupljen je Šumaheru kao prevozno sredstvo dok je u Monaku. Ima Ferrari oznake, a prvi put je registrovan 2003. godine u Italiji, prenosi b92.

Sada, na aukciji, prodat za 14.160 evra, a aukcijska kuća opisala ga je kao "unikatan primjerak".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()