Sonnen upozorio McGregora: Adesanya dolazi na tvoje mjesto najpopularnijeg borca u historiji

Ima istine u riječima "američkog gangstera"

12.07.2023. 18:08
  • Podijeli:
adesanya_reuters-1668676365571.webp Foto: Reuters

Iako je Israel Adesanya na rasistički način u kavezu izvrijeđao Dricusa Du Plessisa, dojam je kao da se niko ne usudi to reći i prozvati ga za dvostruka mjerila. 

Chael Sonnen je neki dan stao na njegovu stranu i pronašao mu opravdanje za takvo ponašanje, a jučer je imao još jednu zanimljivu izjavu oko Adesanye.

Sonnen je jučer upozorio McGregora da mu popularnost pada, odnosno da će ga Adesanya uskoro zamijeniti na mjestu najpopularnijeg UFC borca:

‘‘Sad baš gledam Adesanyu, čovječe. Neke stvari koje su se u subotu dogodile nikad prije nisam vidio na televiziji, a nisam ih ni vidio u sportu. Mislim da je Adesanya tu bio glavna zvijezda predstave. Ne mislim tu samo na UFC 290 u kojemu sam uživao, nego o historiji koju je Adesanya promijenio jednim udarcem‘‘, rekao je Sonnen u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Izzy dolazi na McGregorovo mjesto. Izzy će uskoro biti najveća zvijezda ovog sporta, a i nije daleko od toga. Usput, napravio je pravi show. Ja sam fan borbi. Razumijem važnost intervjua i važnost izlaska u ring i pjesme na koju se izlazi. Ja sam fan borbi i dolazim ih gledati. Ali zbog ovog što je Adesanya učinio, pokazao je da scena nije ista bez njega. Izzy može igrati tu igru, i to kako‘‘, objasnio je.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()