Ćatić: Ovo nije Stuttgart, ovo nije Ludwigsburg, ovo je Bosna i Hercegovina!

Ćatić je veoma emotivno proslavio pobjedu u zagrljaju sina Mahira, a zatim je poslao poruku iz Njemačke

03.12.2023. 13:00
  • Podijeli:
adnan-catic-felix-sturm-instagram.jpg

Adnan Ćatić pobijedio je sinoć u Ludwigsburgu turskog boksera Sukrua Altaya tehničkim nokautom u devetoj rundi.

Adnan Ćatić, koji nastupa pod imenom Felix Sturm, peterostruki svjetski bokserski prvak večeras je u MHP Areni u njemačkom Ludwigsburgu u sklopu bokserske noći koju je organizirala agencija Sturm Boxing Promotion protiv turskog predstavnika Sukrua Altaya stigao je do 44. pobjede u profesionalnoj karijeri (44 pobjede, šest remija, tri poraza).

Bio je to revanš između ove dvojice boraca pošto je Ćatić u februaru ove godine sudijskom odlukom savladao Altayja, koji je bio nezadovoljan takvim ishodom.

Ćatić je veoma emotivno proslavio pobjedu u zagrljaju sina Mahira, a zatim je poslao poruku iz Njemačke:

"Ovo nije Stuttgart, ovo nije Ludwigsburg, ovo je Bosna i Hercegovina"!

Sturm je tokom meča imao i veliku podršku bh. navijača, a dvoranom su se prolamale pjesme "Bosnom behar probeharao" i "Jedna si jedina".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()