Bijesni navijač Eaglesa uništio TV zbog poraza u Super Bowlu

Svi prisutni su bili šokirani i uplašeni zbog njegovog ponašanja

13.02.2023. 20:18
  • Podijeli:
NFL_SuperBowl_foto_TikTok-63ea533c64176.webp Foto: TikTok/telemundodeportes

Navijači Philadelphija Eaglesa su ogorčeni i ljuti zbog kontroverzne odluke u završnici, a jedan od njih je bijes iskalio na TV-u.

Eaglesi vjeruju da ih je titule koštao nepostojeći prekršaj zbog kojeg su na kraju poraženi. Jedan navijač je potpuno izgubio kontrolu nakon što je field goal pogodio Harrison Butker za rezultat 38:35 i osvajanje Super Bowla.

Prvo je pogodio TV flašom, počeo ga udarati rukama, a onda je i odgurnuo jednog od prisutnih mladića.

Tu se nije zaustavio, nastavio je udarati TV, a potom ga je bacio na tlo i zgazio nogom.

Svi prisutni su bili šokirani i uplašeni zbog njegovog ponašanja.

@telemundodeportes 🤬¡No soportaron la derrota! 🏈 A algunos aficionados de @Philadelphia Eagles no les sentó bien perder el #SBLVII. 📽️ (Vía funnymike IG) #SuperBowlLVII #NFL #flyeaglesfly #philadelphiaeagles ♬ sonido original - Telemundo Deportes
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()