Banjaluka dobija prvu skakaonicu na Vrbasu?

Uskoro kreće izgradnja nove plaže “Raj” u čiju izgradnju će biti uloženo milion KM

03.04.2023. 16:30
  • Podijeli:
vrbas-tobl (1)-642adc94c391f.webp Foto: TOBL

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je će uskoro početi gradnja nove plaže od Gradskog do Zelenog mosta, a u okviru koje će biti i prva skakaonica.

"Divna vijest za sve ljubitelje skokova, Vrbasa i “Banjalučke laste”, koja će kroz ovaj projekat biti dodatno afirmisana", poručio je gradonačelnik, te dodao da je Grad prepoznao ovu inicijativu upućenu od strane kluba skakača “Banjalučka lasta”, sa čijim se predstavnicima danas sastao.

Kako je kazao, uskoro kreće izgradnja nove plaže “Raj” koja će se protezati od Gradskog do Zelenog mosta u čiju izgradnju će biti uloženo milion KM.

"U sklopu plaže nalaziće se i nova skakaonica, koja će zasigurno upotpuniti ljeto na Vrbasu", zaključio je gradonačelnik.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()