Banjalučanin Luka Ivičić oborio rekord BiH u sedmoboju

Uspješan mladi atletičar

27.02.2023. 10:01
  • Podijeli:
luka-63fc62ecdc0d7.webp Foto: N.N.

Atletičar Borca iz Banjaluke, Luka Ivičić (2003) na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u višebojima, koje je održano 25/26. februara 2023. u Zagrebu ostvario je sjajan rezultat.

On je uspio da obori rekord BiH u disciplini sedmoboj za seniore sa osvojenih 4383 boda i tako zauzme drugo mjesto u ukupnom poretku kao VK takmičar. On je popravio rekord u ovoj disciplini za 141 bod i tako najavio još jednu uspješnu godinu za našu atletiku.

"Moram da dodam da se zadnjih 6 mjeseci treniralo u veoma teškim skoro nemogućim uslovima zbog rekonstrukcije atletske staze na gradskom stadionu u Banjaluci, zatim nam je vjetar uništio doskočište za skok s motkom, a uslovi za adekvatan trening atletčara za trening zimi (dvorana) i za dužinska bacanja uopšte ne postoje u Banjaluci, tako da je ovaj izuzetan rezultat plod ogromnog talenta, upornosti, želje i velikog rada i odricanja. Nadam se da će ostvarenje ovakvih sjajnih rezultata pratiti i vrhunski uslovi za atletiku u našem gradu", rekao je Duško Ivičić, trener, pišu Nezavisne.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()