Atraktivna odbojkašica priznala: “Velike grudi mi otežavaju igru”

U YouTube lajvu razgovarala je sa obožavaocima, a nametnula se tema velikih grudi i toga koliko one limitiraju sportistkinje

27.07.2023. 17:52
  • Podijeli:
Kayla Simmons_foto_Instagram-64c23ab4a155a.webp Foto: Instagram/kaylasimmmons

Američka odbojkašica Kayla Simmons je od početka svoje karijere u centru pažnje zbog atraktivnog izgleda, ali to nije uvijek prednost.

Zvanično najljepša odbojkašica sveta je u ispovijesti otkrila da joj velike grudi otežavaju igranje odbojke.

U YouTube lajvu razgovarala je sa obožavaocima, a nametnula se tema velikih grudi i toga koliko one limitiraju sportistkinje.

“Iskreno, mnogo bi mi bilo lakše da imam manje grudi. Znam da bih bila bolja u odbojci, definitivno, i to drastično. Bila bih brža, skočnija… Ali, šta je tu je, sigurno se ne žalim zbog majke prirode, naprotiv“, kroz smijeh je rekla Kalya.

Iako svi žude za njom, onaj priznala da je sama, iako joj u inbox dnevno stigne nekoliko hiljada poruka raznog sadržaja od muškaraca širom svijeta.

Također je otkrila da joj pišu i neke svjetski poznate face, ali nije željela da otkrije o kome se radi jer je, pazite sada, potpisala ugovor sa njima koji joj zabranjuje da u javnosti dijeli informacije o tome.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()