Zvijezda Warriorsa saznala kaznu za gaženje protivnika

Warriorsi tako neće moći računati na Greena u trećoj utakmici koja će se igrati u noći s četvrtka na petak

19.04.2023. 14:10
  • Podijeli:
draymond-green-reuters.jpg

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Golden State Warriorsa nalaze se u još nezavidnijoj poziciji nakon što je njihov starter na poziciji krilnog centra Draymond Green suspendiran na jednu utakmicu zbog isključenja koje je "zaradio" u završnici drugog susreta provg kruga doigravanja protiv Sacramento Kingsa.

Kod rezultata 93:89 za Kingse sedam minuta prije kraja utakmice jedan od najboljih igrača domaćih Domantas Sabonis je pao u gužvi pod košem Warriorsa i potom rukama uhvatio nogu Greena koji je pokušao potrčati u protunapad. Kada je osjetio suparničke ruke oko svog gležnja Green je reagirao neprimjereno i stopalom nagazio Sabonisa u prsa.

Nakon pregleda snimke Green je isključen, a Sabonis je dobio tehničku pogrešku da bi u nastavku utakmice Kingsi stigli do pobjede 114-106 kojom su poveli sa 2-0 u seriji koja je igra na četiri pobjede.

Warriorsi tako neće moći računati na Greena u trećoj utakmici koja će se igrati u noći s četvrtka na petak u San Franciscu, a u kojoj im je pobjeda praktički imperativ jer nikada niti jedna momčad u povijesti NBA lige nije nadoknadila zaostatak od 0-3 u pobjedama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()