Zvezda nadomak titule: Peti put zaredom dobila Partizan!

Treća utakmica na preogramu je u nedjelju u 20:30 u „Beogradskoj areni“, a eventualna četvrta i peta 21. i 25. maja

15.05.2024. 21:56
  • Podijeli:
nedovic-6644fe3b1ee9b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji ABA lige sa 2-0! Ekipa Janisa Sferopulosa u srijedu je u hali “Aleksandar Nikolić” pobijedila “večitog” rivala Partizan rezultatom 80:73.

Tim sa Malog Kalemegdana tako se nalazi na pobjedu od osvajanja sedmog trofeja u regionalnom takmičenju.

Treća utakmica na preogramu je u nedjelju u 20:30 u „Beogradskoj areni“, a eventualna četvrta i peta 21. i 25. maja.

Ovo je peti put u 2024. godini i peti put zaredom da je Sferopulosov sastav bio bolji od tima koji vodi Željko Obradović. Zvezda je u tekućoj godini savladala klub iz Humske jednom u Euroligi, jednom u regularnoj sezoni ABA lige, jednom u Kupu Radivoja Koraća i sada dvaput u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige, javlja Sport Klub.

Vidjeli smo još jedan napet meč u “Pioniru”, ali rezultatske neizvjesnosti nije bilo. Zvezda je više od 30 minuta bila tim koji je u u vodstvu.

Ključni čovjek Zvezde u sticanju tog vodstva bio je Nemanja Nedović, koji je odigrao nevjerovatno prvo poluvrijeme, u kojem je za 17 minuta na parketu postigao čak 21 poen! Dvocifreni su bili Bolomboy i Lazić sa po 10 poena.

Smith sa 12 poena bio je naefikasniji kod Paritzana, a pratili su ga Coboclo, Leday i Dozier sa po 11 ubačaja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()