Zvezda demantuje odlazak Kampaca u Real Madrid

Prvi tim maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi - "sa Fakundom Kampacom u timu"

23.04.2023. 17:46
  • Podijeli:
Zvezda Fakundo Kampaco Hasan Martin_Profimedia-642f1017ad08e.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Crvena zvezda demantovao je pisanje medija o navodnom odlasku Fakunda Kampaca u Real Madrid na kraju sezone.

"KK Crvena Zvezda reaguje ovim putem posle novih glasina i dezinformacija koje su 'ekskluzivno' u nedjelju, 23. aprila, godine prenijeli pojedini mediji, pozivajući se na izvjesni španski portal osnovan tek krajem 2022.godine. Fakundo Kampaco je igrač našeg kluba i nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo", saopštio je beogradski klub.

"Ovom prilikom podsjećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima prije samo 10 dana nije promijenio. Nismo pričali o mom statusu još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti, rekao je Kampaco", piše se u saopštenju.

Crvena Zvezda je navela da nema namjeru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a da se prvi tim maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi - "sa Fakundom Kampacom u timu".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()