Zvanično: Petrušev otpušten

Sada se vraća u Evropu gdje je prethodno nosio dresove Mege, Anadolu Efesa i Crvene zvezde.

25.11.2023. 08:28
  • Podijeli:
Tan2023-10-3114382660_2 filip petrušev AP PhotoChris Szagola-6543741e10e80.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Szagola

Srpski krilni centar Filip Petrušev otpušten je od strane Sakramento Kingsa, ozvaničeno je protekle noći.

Nešto što se naslućivalo u posljednje vrijeme sada polako dobija svoj epilog. Petrušev više nije košarkaš Sakramento Kingsa gdje je ocijenjen kao prekobrojan i vratiće se u Evropu, potvrdio je i insajder "ESPN" Adrijan Vojnarovski.

On je, kako se prenosi po američkim medijima, sve dogovorio sa Olimpijakosom sa kojim bi trebalo da potpiše saradnju na 2+1 godinu.

Pominjala se i Crvena zvezda kao moguća destinacija, ali Pirej će biti naredna destinacija krilnog centra koji je bio srebrni sa reprezentacijom Srbije u Manili.

Filip Petrušev je nedavno završio u Sakramento Kingsima kao dio trejda sa Los Anđeles Klipersima. Prvobitno je iz Filadelfija 76ersima otišao put "Grada anđela" kao dio trejda za Džejmsa Hardena, da bi potom završio u Kingsima.

Odigrao je jednu utakmicu za 76erse i na njoj zabilježio jedan skok. Sada se vraća u Evropu gdje je prethodno nosio dresove Mege, Anadolu Efesa i Crvene zvezde.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()