Zvanično: Milutinov se vratio na mjesto uspjeha

Sa ekipom iz Pireja osvojio je Evroligu 2016. godine, dok je u narednoj kampanji stigao do finala

24.06.2023. 12:25
  • Podijeli:
Nikola Milutinov_Olimpijakos-6496c3e1716a5.webp Foto: Olimpijakos

Ono što se danima spekulisalo, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu: srpski centar Nikola Milutinov se vratio u Olimpijkos, klub u kojem je proveo pet sezona.

Za tih pet godina postao jedan od najdominantnijih centara Evrolige. Sa ekipom iz Pireja osvojio je Evroligu 2016. godine, dok je u narednoj kampanji stigao do finala.

Srbin je u posljednjoj sezoni u eliti prosječno postizao 7,7 poena i 6,5 skokova na 16 utakmica prije nego što je CSKA napustio takmičenje zbog sukoba u Ukrajini.

U redovima Moskovljana je postao najbolji igrač VTB lige, a iako sa CSKA prošle sezone nije osvojio titulu, dobio je priznanje MVP-a.

Jasne su ambicije Olija naredne sezone, da sa Srbinom u reketu ponovo napadne trofej Evrolige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()