Žestoka tučnjava na NBA parketima: Zvijezde se hvatale za vratove, jedva ih odvojili

Žestoko je bilo

22.03.2024. 07:17
  • Podijeli:
bullsi rocketsi reuters-65fd20eb81672.webp Foto: Reuters

Houston Rocketsi su uspjeli savladati Chicago Bullse rezultatom 127:117.

Iako su briljirali Jalen Green, u redovima Rocketsa, odnosno Ayo Dosunmu, u redovima Bullsa, ovaj susret je obilježila velika tučnjava u trećoj četvrtini.

Naime, prilikom jednog napada Houstona, Demar Derozan je nasrnuo na Greena i namjerno ga odgurnuo dok ovaj nije obraćao pažnju.

Vječni negativac Dillon Brooks brzo je stao u odbranu i uhvatio se u klinč s Derozanom.

Odmah su uletjeli treneri obje ekipe i krenuli razdvajati, ali njih dvojica bili su u zagrljaju, te ih je tek uspio razdvojiti drugi igrač Bullsa Torrey Craig, koji je tom prilikom oborio Brooksa na parket.

Ni tu nije izostalo čarki, pa su se svi igrači i treneri svom silom podruditi da sada odvoje Brooksa i Craiga.

Na kraju, Derozan i Brooks su isključeni, a ostali igrači nastavili su utakmicu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()