Zbog incidenta sa igračem: Navijaču Partizana zabranjen pristup na utakmice

Vinovnik ovog incidenta je identifikovan i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom kluba

14.11.2023. 15:00
  • Podijeli:
navijači partizana u areni, protiv czv u ABA ligi,. 30 okt 2023 - foto tanjug vladimir šporčić-6547b2a002afb.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Košarkaški klub Partizan sankcionisao je još jednog navijača koji je napravio incident poslije utakmice sa Igokeom.

"Crno-beli" su poraženi u sedmom kolu ABA lige od Igokee, a poslije utakmica se desio incident kada se jedan navijač nesportski ponio prema jednom košarkašu Partizana.

Vinovnik ovog incidenta je identifikovan i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom kluba.

"U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin", saopštio je Partizan.

 

 

"Crno-beli" sljedeći meč na domaćem terenu igraju u petak kada u Arenu dolazi Alba, dok će Partizan prije toga gostovati Bajernu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()