Vildoza iskreno: Sva ta s**nja sam prenio na teren

"Imao sam neke probleme u privatnom životu, osjećao sam se tužno. Svi znaju o tome, znaju koliko mi je ona (djevojka) bila važna u životu", rekao je Vildoza

30.03.2023. 11:32
  • Podijeli:
Luca Vildosa foto KK Crvena zvezda-64253e924149e.webp Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je dobila Valensiju i vratila raspoloženog Luku Vildozu!

Dugo se Argentinac mučio sa formom, ali je sinoćnom rolom protiv Slijepih miševa potvrdio da je u usponu forme i da bi Crvena zvezda mogla da dobije prepoznatljivog Luku u završnici sezone, kada se bude odlučivao šampion Jadranske lige, piše Mozzarsport.

Vidloza je pred novinare izašao i u emotivnom razgovoru potvrdio da je imao privatnih problema koji su uticali na njegovu igru, ali da je sada sve bolje...

“Igram dobro, posebno jer sam ubacio neke trojke. Trudim se da se vratim u svoj ritam, ali bitno je da kao ekipa igramo dobro. Pobjeđujemo i gubimo kao tim. Imao sam neke probleme u privatnom životu, osjećao sam se tužno. Svi znaju o tome, znaju koliko mi je ona (djevojka) bila važna u životu. Sada se vraćam životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan“, rekao je Vildoza poslije utakmice.

A, kako se osjeća sada?

“Malo sam umoran. Povrijedio sam se u meču sa Baskonijom, sada se vraćam u ritam. Imam ekipu koja mi pruža podršku i pobijedili smo“.

Kada će mu samopouzdanje ponovo biti na 100 odsto?

“Radim na tome svakodnevno. Moram da potrošim energiju, dolazim svakodnevno na treninge, radim jako u teretani, šutiram više nego ranije. Zaista se trudim da se vratim u prepoznatljivi ritam“.

Trener Duško Ivanović rekao je da je Vildoza bio dosta smireniji večeras nego u nekim prethodnim utakmicama, kada se nervirao zbog promašaja...

“Istina, kada imaš probleme u životu, samopouzdanje počinje da pada i razmišljaš o životu i egu, ponosu. Sva ta s**nja sam preneo na teren i borio sam se sa svima, Duškom, saigračima, novinarima... Sada sam dobro, žao mi je ako sam nešto loše rekao nekom. Sada sam ponovo Luka“.

Vildoza je susret završio sa devet poena - tri trojke - te sedam asistencija i tri skoka. Nova prilika da potvrdi uspon forme je gostovanje Asvelu u petak od 21 čas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()