Uzbudljiva pobjeda Atlante: Značajan doprinos Bogdanovića

Atlanta je sada na skoru 17-23, dok je Orlando malo iznad na tabeli sa učinkom 22-19

18.01.2024. 09:18
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanovic-6555ddeb5cb45.webp Foto: AP Photo/Brynn Anderson/Tanjug

Košarkaši Atlante savladali su Orlando rezultatom 106:104, u neizvesnom meču NBA lige.

Pobjedu Hoksima donio je Dižonte Marej u posljednjoj sekundi utakmice.

Atlanta je u završni minut ušla sa tri poena prednosti, Medžik je konstantno bio na posjed zaostatka, a nakon trojke Paola Bankera na devet sekundi prije kraja, uspjeli su da izjednače.

Djelovalo je da su uspjeli da obezbijede produžetak, ali tako nije mislio Marej, koji je iskreirao i sa poludistance pogodio za veliko slavlje u Atlanti.

Izuzetno interesantan meč viđen je u Atlanti, a nijedan od timova tokom susreta nije imao više od dva posjeda prednosti.

Atlanta je sada na skoru 17-23, dok je Orlando malo iznad na tabeli sa učinkom 22-19.

Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 24 minuta, postigao je 12 poena (4/7 iz igre 2/4 za tri, 2/2 penali), četiri skoka, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Najefikasniji od njegovih saigrača bio je junak Marej sa 26 poena, pet skokova i pet asistencija, Trej Jang je imao 18 poena i 12 asistencija, a Onjeka Okongvu 15 poena i devet skokova.

Kod poraženog tima Bankero je ubacio 26 poena, Vendel Karter je upisao 18, uz pet skokova, a a Džejlen Sags 16 poena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()