Ubjedljiva pobjeda Partizana nad skopskim MZT-om

Rezultat je bio 120:67, a još jednom su ekipu predvodili mladi domaći igrači

16.01.2023. 19:56
  • Podijeli:
partizan_pobjeda_startsport.rs-63c59d9844e4b.webp Foto: Startsport.rs

Ekipa Partizana pobijedila je ubjedljivo skopski MZT u 15. kolu ABA lige. 

Rezultat je bio 120:67, a još jednom su ekipu predvodili mladi domaći igrači.

Odmah od početka je Partizan dobro zaigrao, a prednjačio je Alen Smailagić koji iako nije bio u startnoj postavi bio je najbolji poenter. Matijas Lesor koji je bio starter je imao tek šest minuta na parketu i šest ubačenih poena. Jasno je bilo da je Partizan mogao da odmori svoje najbolje igrače, pa je uz Lesora i kapiten Panter igrao tek četiri i po minuta, a Zek Ledej je bio u igri nepunih 11.

Razlika je konstantno rasla u korist crno bijelih dok „štrkovi“ nisu imali nikakvo rješenje za igru crno-bijelih. Partizan je imao preko 70 odsto šuta za dva poena, dok je i trojka bila na istom nivou.

Alen Smailagić je meč završio sa 24 poena, Aleksa Avramović je imao 18, dok je Tristan Vukčević dodao 13. Jam Madar je ubacio 14 poena, a svi igrači crno-bijelih su imali poene i to koševima iz igre. Navijače Partizana će radovati i činjenica da je i Džejms Naneli imao lijepu minutažu. Poslije nekoliko blijedih izdanja on je imao devet poena za 15 minuta na parketu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()