U klubu neodlučni: Gdje će Crvena Zvezda igrati domaće mečeve u ABA ligi

Crveno-bijeli su se poslije dvije utakmice plasirali u svoje deveto finale ABA lige.

08.05.2024. 17:35
  • Podijeli:
kk crvena zvezda kk partizan sava radovanović tanjug-65b6be420cae2.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Čelnici košarkaškog kluba Crvene zvezde su u nedoumici pred finalnu seriju ABA lige.

Crveno-bijeli su se poslije dvije utakmice plasirali u svoje deveto finale ABA lige.

Zvezda i dalje nije dobila svog protivnika, jer je druga polufinalna serija između Partizana i Budućnosti otišla u treći meč, tako da će se drugi finalista dobiti desetog maja.

Bilo kako bilo, finalna serija ABA lige će definitivno početi 13. maja, a u prve dvije utakmice će domaćin biti ekipa Crvene zvezde zbog prvog mjesta na tabeli poslije regularnog dijela sezone.

Upravo to predstavlja veliku nedoumicu kod čelnika kluba sa Malog Kalemegdana, koji i dalje nije odlučio gdje će igrati svoje utakmice kao domaćin, saznaje Mocart sport.

U polufinalu Zvezda je bila domaćin u dvorani Aleksandar Nikolić, ali pošto se očekuje veliko interesovanje za utakmice u finalnoj seriji, ozbiljno se razmatra da se crveno-bijeli vrate u Beogradsku arenu, gdje su ove sezone igrali sve utakmice kao domaćini.

Glavni razlog je taj što su crveno-bijeli ove sezone prodali 12.000 sezonskih ulaznica, a kapacitet Pionira je dosta manji od ovog broja prodatih karata.

Crvena zvezda će konačnu odluku donijeti u najkraćem mogućem roku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()