Trener SAD se osvrnuo i na Srbiju: Ne treba im moj savjet za meč protiv Njemačke, odlični su

Podsjetimo, finale Mundobasketa na programu je u nedjelju od 14.40 i u njemu se sastaju Srbija i Njemačka.

08.09.2023. 18:25
  • Podijeli:
Stiv Ker-64a2ced741fc1.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaša Amerike, Stiv Ker, poručio je poslije poraza svog tima od Njemaca u polufinalu Mundobasketa da su igrači i drugi timovi sve bolji i bolji i da je razlika između američkog tima i ostalih reprezentacija sve manja.

- Košarka je globalizovana u posljednjih 30 godina. Ovo više nije 1992. godina, igrači su bolji, timovi su bolji. Više nije lako osvojiti Svjetsko prvenstvo ili Olimpijske igre - bile su riječi Kera kada je objašnjavao poraz Amerikanaca.

Upitan je i da da savjet Srbiji pred finale sa Njemačkom.

- Ne treba im moj savjet. Odlični su kakvi jesu - rekao je Stiv Ker.

Podsjetimo, finale Mundobasketa na programu je u nedjelju od 14.40 i u njemu se sastaju Srbija i Njemačka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()