Treća nije bila sreća: Partizan pao nakon još jedne drame

Crno-bijleli su u sjajnom ambijentu Arene ponovo poklekli nakon drame, ovog puta u duelu sa Olimpijom iz Milana 75:80

18.10.2022. 22:41
  • Podijeli:
Matijas Lesor Partizan_Profimedia-1666125190358.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana ni iz trećeg pokušaja nisu uspjeli da upišu prvenac u ovogodišnjoj Evroligi.

Crno-bijleli su u sjajnom ambijentu Arene ponovo poklekli nakon drame, ovog puta u duelu sa Olimpijom iz Milana 75:80 (27:17, 22:24, 12:21, 14:18).

Sve je "mirisalo" na pobjedu, Grobari su se pobrinuli za "štimung", učenici Željka Obradovića odlično ušli u duel, na prvom predahu imali deset koraka prednosti...

Međutim, Manekeni predvođeni iskusnim Etoreom Mesinom brzo su uzvratili, u trećem kvartalu nagovijestili da bi mogli i do brejka, do kojeg su na koncu i stigli staloženom igrom u finišu.

Do njega su ih predvodili Ševon Šilds sa 25 poena, Brendon Dejvis je dodao 15, Kevin Pangos 12, Bili Beron 10...

Kod Beograđana, Zek Ledej je upisao 23 koša, Matijas Lesor 12, Jam Madar 10, Danilo Anđušić 9...

Partizan je prethodno izgubio od Albe i Baskonije nakon produžetka. U četvrtak će polagati četvrti test, a rival je Virtus.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()