Strašni Harden odigrao kao u najboljim danima

"Bradonja" je imao novi tripl-dabl, ali zanimljivo da je do njega došao za samo 18 minuta na parketu

09.01.2023. 09:23
  • Podijeli:
james-harden-profimedia.jpg

Ekipa Filadelfije 76ersa je savladala Detroit Pistonse sa 111:123, a definitivno najbolji igrač današnjeg dana bio je strašni Džejms Harden koji je odigrao kao u svojim najboljim danima.

Harden je radio sve na terenu danas protiv Detroita.

"Bradonja" je imao novi tripl-dabl, ali zanimljivo da je do njega došao za samo 18 minuta na parketu, na kraju je za 28 minuta zabilježio 20 poena, 11 skokova i 11 asistencija. Imao je i odličan šut iz igre, 7-14.

Kod Filadelfije koja je i ovoga puta igrala bez Embida najefikasniji je bio Maksi sa 23 poena, a pored Hardena 20 poena je imao i Harel.

U ekipi Detroita; Hejs 26 poena, 4 skoka i 6 asistencija, Bojan Bogdanović je imao 20 poena.

Filadelfiji je ovo bila 24. pobjeda u sezoni i sada su na 61 odsto uspješnosti, dok je Detroit najgori tim Istoka sa samo 25 odsto uspješnosti. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()