Saga oko Fakunda Kampaca dolazi kraju?

Jedna od najvrelijih tema ovog ljeta jeste status i novi klub košarkaša Fakunda Kampaca

13.07.2023. 08:33
  • Podijeli:
Fakundo Kampaco Crvena zvezda_KKCZ-6424811c37b59.webp Foto: KK Crvena zvezda

Mogući ostanak u Crvenoj zvezdi se provlačio dosta dugo, međutim, njihov najveći rival je bila ekipa Real Madrida, koja se čini kao da će i doći do ovog košarkaša.

Otkako je stigao u Crvenu zvezdu u decembru, Kampaco se pominjao kao novi košarkaš Madriđana, vrijeme je odmicalo ali je priča ostala ista - Fakundo odlazi.

Na kraju sezone su se probudila i određena nadanja kod navijača da bi košarkaš mogao da ostane u klubu, postojali su pregovori, postojalo je interesovanje, ali se čini kao da je na samom kraju došlo do odlaska iz Beograda.

Kako tvrdi španski novinar Karlos Santos iz "Radio Marke", Kampaco će već danas potpisati ugovor sa Realom, gdje će postati i novi košarkaš ovog kluba, prenosi "Telegraf".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()