Predaja nije opcija: Zvezda iz pepela do velikog brejka

Četa Duška Ivanovića tako je stigla do druge vezane pobjede u eliti, te velikog gostujućeg brejka protiv rivala koji ga je dobio sedam puta u nizu

22.11.2022. 22:16
  • Podijeli:
Alba Zvezda_KKCZ-1669150337686.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su, nakon drame i produžetka, kao gosti porazili Albu u devetom kolu Evrolige.

Nakon 45 minuta loptanja pod obručima semafor je pisao 84:88 (19:20, 21:17, 17:18, 18:20, 9:13).

Crveno-bijeli su najbolje sačuvali za kraj, odigrali sjajno u dodatnih pet minuta, upisavši zasluženi trijumf.

Četa Duška Ivanovića tako je stigla do druge vezane pobjede u eliti, te velikog gostujućeg brejka protiv rivala koji ga je dobio sedam puta u nizu.

Beograđani su na momente djelovali sjajno, na momente očajno, ali su imali vjeru. A upravo na tome je insistirao trener Ivanović. Da vjeruju u sebe i sopstvene mogućnosti.

U dva navrata se činilo da su otpisani, prvo kada je domaćin sredinom trećeg kvartala uz dominantnu igru otišao na "plus devet" (52:43), te kada su Albatrosi u zadnjoj dionici serijom 8:0 minimalan deficit pretvorili u sedam koraka prednosti (72:65).

No, gost je odbio da se preda. Luka Vildoza i Nemanja Nedović su davali ton igri, bitne koševe dao je Luka Mitrović i srpski i jadranski prvaci su se, kao Feniks, izdigli iz pepela i došli do egala.

Odbranili su se i stekli priliku da sami odlučuju o svojoj sudbini. No, nisu je iskoristili Nedović je bio prekratak, te se ušlo u produžetak u kojem se gost za sve pitao.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()