Poznato koliko će Avramović zarađivati u Partizanu

Potpisao novi ugovor sa Partizanom

06.07.2023. 22:47
  • Podijeli:
Aleksa Avramović 1-6448e2181bc93.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Aleksa Avramović je potpisao novi ugovor sa Partizanom, koji nastoji da sačuva okosnicu tima i za narednu sezonu i napad na, kako je rečeno, F4 Evrolige.

Srpski reprezentativac će u crno-bijelom dresu ostati do 2025. godine, a otkriveno je i koliko će zarađivati u naredne dvije sezone.

Prema informacijama koje je objavio "Telegraf", njegova godišnja plata će biti 450.000 evra po sezoni, odnosno, 900.000 za potpisani ugovor na dvije godine, uz bonuse za ostvarene timske rezultate.

Avramović je prošle sezone odigrao 23 utakmice u Evroligi i u prosjeku bilježio 6,3 poena, 1,9 skok i 1,6 asistenciju po utakmici, uz sjajan doprinos u odbrani.

U prethodne dvije sezone je imao dosta problema sa povredama, pa je tako doživio prelom desne, a potom i lijeve ruke, zbog čega je operisan u Madridu.

Podsjetimo, tim Željka Obradovića ovog ljeta napustili su Matijas Lesor (otišao u Panatinaikos), Dante Egzum (Dalas Maveriksi) i najvjerovatnije Janis Papapetru (Panatinaikos).

Nove ugovore potpisali su kapiten Kevin Panter, Zek Ledej i sada Aleksa Avramović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()