Potvrđeno: Mirotić propušta meč protiv Partizana u Beogradu

Juče je objavljeno da Nikola Mirotić ima problem sa zapaljenjem lijeve ahilove tetive i izgleda da je situacija prilično ozbiljna

03.12.2023. 15:54
  • Podijeli:
profimedia-0745147560 nikola mirotic-64f782f82ffec.webp Foto: Profimedia

Nikola Mirotić neće biti u sastavu Milana u meču Evrolige protiv Partizana koji je na programu u četvrtak 7. decembra.

Prema informacija iz Italije, nekadašnji reprezentativac Španije biće odsutan sa parketa oko mjesec dana zbog povrede.

Juče je objavljeno da Nikola Mirotić ima problem sa zapaljenjem lijeve ahilove tetive i izgleda da je situacija prilično ozbiljna.

Mirotić nije propustio nijednu utakmicu u tekućoj evroligaškoj sezoni, iako je prethodnih nedjelja često imao problema sa ovom povredom. U Evroligi igra veoma dobro – po meču bilježi 17,6 poena, 6,2 skoka i 1,6 asistencija. Armani je na skoru 4-7 u Evroligi, piše Sport klub.

Mirotić je proteklog ljeta često bio povezivan sa Partizanom, iz tabora crno-bijelih izjavljivali su i da je taj transfer praktično dogovoren, ali na kraju od Mirotićevog dolaska u Beograd nije bilo ništa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()