Poraz Sunsa, Nurkić solidan

Bosnian Beast je ubilježio 6 poena i 10 skokova, uz 6 asistencija

08.04.2024. 16:13
  • Podijeli:
jusuf nurkic reuters-65f571534dffb.webp Foto: Reuters

Košarkaši Phoenix Sunsa poraženi su na domaćem parketu od New Orleans Pelicansa rezultatom 105:113, a Jusuf Nurkić pružio je solidnu partiju.

Bosnian Beast je ubilježio 6 poena i 10 skokova, uz 6 asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu tima iz Arizone.

Previše su raspoloženi bili protivnici iz Louisiane. Do pobjede ih je predvodio CJ McCollum sa 31 ubačajem, 4 skoka i 5 asistencija, a pratio ga je Zion Williamson sa 29 poena, 10 skokova i 7 asistencija.

Najbolji u poraženom timu bio je Bradley Beal sa 33 poena, Devin Booker ubacio je 25, a Kevin Durant 23.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()