Ponovo se igrao: Show Jokića u razbijanju Atlante

Aktuelni prvaci nezaustavljivi

07.04.2024. 07:55
  • Podijeli:
nikola jokić, 5 april 2024 - foto Reuters-660f930a007d2.webp Foto: Reuters

Košarkaši Denver Nuggetsa pobijedili su na svom parketu ekipu Atlanta Hawksa rezultatom 142:110 te su se tako učvrstili na prvom mjestu Zapadne konferencije NBA lige.

Denver je vodio od početka utakmice, a solidnu prednost imali su već na kraju prvog poluvremena (69:56).

Potpuni raspad Atlante dogodio se u trećoj četvrtini kada se praktično i riješila utakmica, ali Denver nije posustajao do kraja nego je u potpunosti razbio nemoćne goste.

Najbolji kod Denvera bio je standardno srbijanski centar Nikola Jokić koji je ostvario novi triple-double s ubačenih 19 poena te ostvarenih 14 skokova i 11 asistencija.

Najbolji igrač NBA prvaka je imao i niz spektakularnih poteza među kojima se ističe poentiranje sada već čuvenim "Sombor shuffleom". Bilo je tu i jedno dodavanje preko cijelog terena u stilu quarterbacka američkog nogometa, ali i asistencija bez gledanja.

Jokić je imao veliku podršku i u Caldwell-Popeu koji je postigao 24 poena te Porteru koji je imao 20. Najefikasniji kod Atlante bio je Capela s 19 poena.
Denver je prvo na Zapadu s 54 pobjede i 24 poraza, dok je Atlanta na 10. poziciji Istoka s omjerom 36-42.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()