Pojavio se video brutalnog premlaćivanja igrača CSKA: Huligani su ga htjeli ubiti

Do sukoba je došlo u hodniku restorana, a nakon što je Šved s petoricom muškaraca ušao u verbalni sukob, a nakon toga sve je preraslo u haos

03.05.2023. 17:53
  • Podijeli:
Alexei Shved foto Profimedia-6450eff7cd3e3.webp Foto: Profimedia

Košarkaši, ali i čitav sportski svijet jučer je šokirala informacija o premlaćivanju ruskog košarkaša Alekseja Šveda od strane nekoliko huligana.

Napad se dogodio dok je slavni košarkaš izlazio iz jednog restorana u Moskvi, a izvelo ga je nekoliko huligana.

Do sukoba je došlo u hodniku restorana, a nakon što je Šved s petoricom muškaraca ušao u verbalni sukob, a nakon toga sve je preraslo u haos.

Košarkaš CSKA je dobio udarac u glavu od kojeg je pao i glavom udario u ivičnjak te je nakon toga obilno krvario iz glave i uha.

https://www.klix.ba/sport/kosarka/pojavio-se-video-brutalnog-premlacivanja-shveda-huligani-su-ga-htjeli-ubiti/230503034#brid_cp_Brid_83097867

Navodno su ga htjeli i "dokrajčiti", ali osoblje restorana doskočilo mu je u pomoć.

Košarkaš nije bio u alkoholiziranom stanju, a sve je navodno rezultiralo povredama opasnim po život. Rusi pišu da ima prijelom temporalne kosti, prijelom baze lobanje i amneziju.

Nekoliko sati prije događaja Šved je igrao petu, odlučujuću utakmicu sa CSKA Moskvom protiv Lokomotiva iz Kubana i izgubio te je prvi put u historiji CSKA ostao bez plasmana u finale košarkaške VTB lige.

Motivi ovog napada nisu poznati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()