Phoenix poražen od Atlante, veoma dobra partija Jusufa Nurkića

Hawkse je do pobjede vodio Trae Young sa 32 ubačena poena, Bogdan Bogdanović je dodao 23, dok je Dejuonte Murray dodao 22 ubačena koša

03.02.2024. 10:18
  • Podijeli:
jusuf nurkic reuters-65903f1abce6e.webp Foto: Reuters / USA Today Sports

Veoma zanimljivo bilo je protekle noći u okviru košarkaške NBA lige, a Atlanta je na domaćem terenu savladala Phoenix Sunse sa 129:120.

Hawkse je do pobjede vodio Trae Young sa 32 ubačena poena, Bogdan Bogdanović je dodao 23, dok je Dejuonte Murray dodao 22 ubačena koša.

U timu Sunsa najefikasniji bio je Kevin Durant sa 35 koševa, dok je Durant ubacio 24.

Bh. reprezentativac Jusuf Nurkić na terenu je proveo nešto više od 23 minute i za to vrijeme postigao je 14 koševa, upisao 9 skokova i dodao 3 asistencije.

Phoenix je nakon ove pobjede 7. na tabeli Zapada sa omjerom 28:21, dok je Atlanta 10. na tabeli Istoka sa omjerom 21:27.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()