Partizan ne odustaje: Asvel lak zalogaj, plej-of dostižan

Crno-bijeli nisu imali milosti za francuski sastav koji večeras nije bio dorastao rival te je lako položio oružje

31.01.2023. 22:21
  • Podijeli:
Partizan_Rade Prelić Tanjug-63d98026bdb74.webp Foto: Rade Prelić / Tanjug

Košarkaši Partizana upisali su zlata vrijednu pobjedu u 22. kolu Evrolige zahvaljujući kojoj su produžili nadu u plasman u plej-of.

Crno-bijeli nisu imali milosti za Asvel koji večeras nije bio dorastao rival te je lako položio oružje 92:71 (25:16, 25:20, 26:15, 16:20).

Četa Željka Obradovića tako je stigla do drugog vezanog, ukupno 11. trijunfa čime je održala korak sa ekipama iz Top 8. 

O tome kako su Beograđani igrali u prvom dijelu najbolje opisuje podatak da su do odlaska na veliki predah ubacili okruglo 50 minuta.

Sjajna napadačka produkcija, potpomognuta odličnom podrškom sa tribina, donijela je Žocovim učenicima lagodnih "plus 14" nakon 20 minuta igre.

Na tome nisu stali, šta više, u trećem kvartalu su dodali gas, ovaj period dobili sa 11 razlike, otišli na 25 koraka prednosti i više se nisu osvrtali.

Partizan u meču 23. runde, koji je zakazan za petak, ide na noge Žalgirisu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()