Otkriveno ko sjeda na užarenu klupu Igosa

Čelnici kluba dugo su vijećali koga će da imenuju za nasljednika Dragana Bajića, koji je odstupio nakon sedmog vezanog poraza

17.01.2023. 19:04
  • Podijeli:
Vladimir Jovanović_ABA liga-63c6d0f4179ea.webp Foto: ABA liga

Mladi srpski stručnjak Vladimir Jovanović novi je šef stručnog štaba Igokee m:tel.

Igosi su prethodnog vikenda ostali bez dugogodišnjeg "šefa", Dragana Bajića, koji je odstupio nakon sedmog vezanog poraza.

Aleksandrovčani su eliminisani iz Lige šampiona, ugrozili su plasman u plej-of ABA lige, te je Bajić osjetio moralnu odgovornost da se povuče.

Čelnici kluba dugo su vijećali koga će da imenuju za njegovog nasljednika.

Izbor je pao na Jovanovića, koji je sezonu započeo na klupi Crvene zvezde.

No, nakon jedne pobjede u sedam evroligaških ispita, srpski i jadranski prvaci su odlučili da se zahvale mladom treneru.

Bivši strateg FMP-a i Cibone, te aktuelni selektor U20 reprezentacije Srbije, sada se vraća poslu nakon dvomjesečne pauze, sa ciljem da razdrma ekipu i povede je ka doigravanju i trofejima na domaćoj sceni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()