Oporavio se od povrede: Gudurić se konačno vraća na parket

Na meč protiv Virtusa koji je na programu u četvrtak od 20.30 nisu doputovali Dešon Pjer, Tarik Biberović i Metedžan Birsen

23.11.2023. 14:00
  • Podijeli:
Marko Gudurić_Burak Saltık Fenerbahçe Beko-6455f0c2f0437.webp Foto: Burak Saltık / Fenerbahçe Beko

Srbijanski košarkaš Marko Gudurić igraće u četvrtak za Fenerbahče protiv Virtusa pošto se u potpunosti oporavio od povrede, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu kluba iz Istanbula.

Reprezentativac Srbije je propustio prethodna tri duela Fenerbahčea u Evroligi zbog povrede i to sva tri u Beogradu.

Protiv Partizana se nije ni skidao, dok je protiv Crvene zvezde i Makabija, koji je domaćin trenutno u Pioniru, bio u sastavu, ali nije ulazio u igru. Fenerbahče je izgubio sva tri meča i sa skora 5-1 stigao na 5-4. Virtus je na skoru 6-3.

Osim povratka Gudurića u tim, trenera Dimitris Itudisa može da raduje i oporavak Nika Kalatesa i Sertača Šanlija, koji će takođe poslije nekoliko nedjelja pauze zaigrati u Bolonji.

Na meč protiv Virtusa koji je na programu u četvrtak od 20.30 nisu doputovali Dešon Pjer, Tarik Biberović i Metedžan Birsen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()