Nurkić pred svima pokazao ko se krije na pozadini njegovog mobilnog telefona

Sunsi objavili snimak

19.01.2024. 17:58
  • Podijeli:
nurkic phoenix twitter-6526fdaf8ab26.webp Foto: Twitter/Screenshot

Phoenix Sunsi objavili su na društvenim mrežama zanimljiv klip na kojem košarkaši ovog NBA kluba otkrivaju pozadine na svojim telefonima.

Tom je prilikom i bosanskohercegovački Jusuf Nurkić otkrio šta se nalazi na pozadini njegovog mobitela, a radi se o fotografiji njegove nane Hane koja je preminula na ljeto 2020. godine.

Nurkić je u nebrojeno mnogo navrata pokazivao svoju ljubav prema nani i poznato je koliko mu je značila, a na ovaj način očito želi da nikada ne zaboravi njen lik.

Pokazao je potom Nurkić i da se povremeno na pozadini njegovog mobitela zna naći i njegova mačka.

Podsjećamo, Nurkić je ljetos promijenio klub i Portland Trail Blazerse je zamijenio Phoenix Sunse. U dresu tima iz Arizone ove sezone prosječno bilježi 12,4 poena, 10,5 skokova te 1,9 blokada po utakmici.

Naredni meč Sunsi i Nurkić igraju iduće noći kad od 02:00 sati gostuju New Orleans Pelicansima.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()