Nurkić pobijedio na Razinoj aukciji: Novčana pomoć ide malim herojima oboljelim od raka

Centar "Zmajeva" i Portlanda po ko zna koji put pokazao veliko srce

01.04.2023. 11:52
  • Podijeli:
jusuf nurkic - reuters-639abc881d13f.webp Foto: Reuters

Jedna od najboljih košarkašica svijeta svih vremena Razija Mujanović je nedavno krenula je u akciju pomoći djeci oboljeloj od raka, a na aukciju je stavila svoj potpisani dres Barcelone sa brojem 12.

Aukcija koju je Razija pokrenula u saradnji s Roditeljskom kućom "Srce za djecu oboljelu od raka" je trajala do sinoć kada je najbolja bh. košarkašica u historiji objavila i ko je pobijedio na aukciji.

Riječ je o Jusufu Nurkiću, koji je po ko zna koji put pokazao humanost i za Razin dres kojeg je dobila na poklon od Barcelone dao 5.000 KM.

"Drage moje, dragi moji, aukcija je završena! Hvala svima koji ste uzeli učešće i podržali aukciju, te na taj način izrazili želju da pomognete malim herojima u njihovoj borbi da ozdrave. 5.000 KM će biti uplaćeno za pomoć liječenju djeci oboljeloj od raka! Bravo! Pobjednik aukcije je moj prijatelj i čovjek ogromnog srca Jusuf Nurkić. Hvala dragi Juka! Sa zadovoljstvom ću dres FC Barcelona Basket uručiti Jusufu prilikom našeg narednog susreta, a nastojat ćemo da tim povodom zajedno posjetimo Roditeljsku kuću", poručila je Razija.

Svi oni koji su u prilici da pomognu malim herojima pored učešća na aukciji, uplate mogu izvršiti na žiro račun: 161 00000 388 900 27.

Za uplate iz inostranstva:

BA39161 00000 388 900 27

S.W.I.F.T. šifra RZBABA2S

Raiffeisen bank d.d. BiH

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()