Novinari prasnuli u smijeh zbog Jokićevog odgovora: Otkrio šta je rekao NBA čudu usred meča i urnebesni epilog

Jokić je susret završio sa 42 poena, 16 skokova i šest asistencija, ali je “popio“ čak šest blokada od Wembanyame

04.04.2024. 15:10
  • Podijeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-639b570bf08dc.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Denver Nuggetsi su savladali San Antonio sa 110:105 i tako stigli do prvog mjesta Zapadne konferencije, a nakon meča je mnogo pitanja bilo o duelima Nikole Jokića i Victora Wembanyame.

Jokić je susret završio sa 42 poena, 16 skokova i šest asistencija, ali je “popio“ čak šest blokada od Wembanyame.

Jokića su upitali šta je rekao mladom Francuzu nakon što je zakucao i okrenuo se ka njemu.

“Rekao sam mu: ‘Ako napraviš još jednu blokadu, ja ću…’ Međutim, blokirao me je još četiri puta nakon toga i ja nisam uradio ništa“, rekao je Jokić, a onda su svi prasnuli u smijeh.

Uhvatila je kamera kako se Jokić smije nakon što je treći put zakucao na meču, što mu se rijetko kada dešavalo u karijeri.

“Moraš da zakucavaš kada te juri Wembanyama. Napravio je šest, sedam blokada protiv mene, ali dobili smo utakmicu, tako da je to dobra stvar“, poručio je centar reprezentacije Srbije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()