Nikola Jović želi da igra za Srbiju na Mundobasketu!

Srbija će igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Portorikom i Kinom

10.07.2023. 08:56
  • Podijeli:
Nikola Jović_Majami Hit_Miami Heat_Foto Profimedia-6478c97e94b8f.webp Foto: Profimedia

Mladi košarkaš Majamija, Nikola Jović, otkrio je novinarima u Sjedinjenim Američkim Državama da želi da igra za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Talentovani srpski košarkaš trenutno se nalazi u Las Vegasu, gdje za Majami Hit nastupao u Ljetnjoj NBA ligi.

U razgovoru za američke medije mladi as potvrdio je da bi nakon obaveza u Americi volio da brani boje Srbije na predstojećem Mundobasketu.

Prije Jovića i mladi as Oklahome Aleksej Pokuševski istakao da bi volio da igra za Srbiju na Mundobasketu, ukoliko bude potpuno zdrav.

Svjetsko prvenstvo u košarci se igra od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Japanu i Indoneziji.

Srbija će igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Portorikom i Kinom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()