Nikola Jović briljirao u pobjedi Majamija nad LA Lejkersima

Ljetnja liga

04.07.2023. 09:12
  • Podijeli:
Nikola Jović_Majami Hit_Miami Heat_Foto Profimedia-6478c97e94b8f.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Majamija pobijedili su noćas u Sakramentu ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 107:90 u NBA Ljetnjoj ligi.

Najefikasniji u ekipi Majamija bio je Haime Hakez sa 22 poena. Srpski košarkaš Nikola Jović
bio je starter, a postigao je 21 poen uz osam skokova i tri asistencije za 27 minuta u igri. U poraženoj ekipi najbolji je bio Maks Kristi sa 17 poena.

Košarkaši Memfisa pobijedili su u Solt Lejk Sitiju ekipu Filadelfije rezultatom 94:92. U ekipi Memfisa najefikasniji je bio Kenet Lofton sa 21 poenom i 13 skokova. U redovima Filadelfije najbolji je bio Terkavion Smit sa 18 poena, dok je srpski reprezentativac Filip Petrušev postigao devet poena i imao je šest skokova i dvije asistencije za 22 minuta na terenu.

U ostalim mečevima Ljetnje lige postignuti su sljedeći rezultati: Šarlot - San Antonio 77:98, Sakramento - Golden Stejt 100:94 i Juta - Oklahoma 85:95.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()