Nije više na "birou": Šreder "kupio" ugovor sa LA Lejkersima

Uprkos sjajnim partijama na Evrobasketu, brzonogi plejmejker je bio na "birou". Međutim, dobrim partijama "kupio" si je ugovor

17.09.2022. 10:56
  • Podijeli:
Denis Šreder FIBA.jpg Foto: FIBA

Zvezda košarkaške reprezentacije Njemačke Denis Šreder sljedeće sezone igraće u dresu LA Lejkersa.

Uprkos sjajnim partijama na Evrobasketu, brzonogi plejmejker je bio na "birou". Međutim, dobrim partijama "kupio" si je ugovor, doduše, onaj sa minimalnom platom od 2,64 miliona dolara.

Šreder je na kraju prošle sezone postao slobodan agent, nakon što je nastupao za Boston i Hjuston.

U NBA ligi prosječno je ubacivao 13,5 poena po utakmici, a za Jezerdžije je prethodno igrao u sezoni 2020/21.

Njemačkoj sada predstoji duel za bronzu na Evrobasketu, u kojem će odmjeriti snage sa selekcijom Poljske. Taj duel je na programu sutra od 17.15 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()