Neobičan ritual: Otkriveno šta Jokić radi pred svaku utakmicu

Zvijezda Nagetsa poznata je kao skroman dečko, porodični čovjek koji ne pravi skandale i ne otkriva puno stvari iz privatnog života

02.01.2023. 12:27
  • Podijeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-63b2b9df4d006.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Srpski as Nikola Jokić i ove sezone igra na MVP nivou, iz meča u meč pomjera granice, ruši rekorde, poklonike loptanja pod obručima ostavlja bez daha...

U posljednjem duelu protiv lidera NBA lige Bostona opet je bio centralna figura, pošto je devetim tripl-dablom u sezoni, a 91. u karijeri, pogurao Denver ka pobjedi.

Bio je to još jedan signal da iz Kolorada "zagrme" da Nikola zaslužuje treću vezanu nagradu za najkorisnijeg igrača lige, čime bi stao uz rame sa velikanima Viltom Čemrlenom, Bilom Raselom i Lerijem Birdom.

Zvijezda Nagetsa poznata je kao skroman dečko, porodični čovjek koji ne pravi skandale i ne otkriva puno stvari iz privatnog života.

Pa ipak, upravo na utakmici protiv Seltiksa javnost je mogla da se uvjeri u jedan neobičan ritual.

Jokić, naime, svoj vjenčani prsten ne ostavlja u svlačionici, već ga priveže na pertlu patike.

Uz to, na domaćim utakmicama na tribinama budu supruga Natalija i kći Ognjena, kojima je i posvetio posljednji trijumf

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()