Nedović propušta Mundobasket!

Novi problem za Srbiju

10.08.2023. 17:50
  • Podijeli:
Tan2023-07-2417363469_2 nemanja nedovic jadranka ilic-64be9edbccbde.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović propustiće predstojeći Mundobasket.

Kako prenosi Sportal, košarkaš Crvene zvezde neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću. Ipak, konkretan razlog za ovu odluku za sada nije poznat, piše Telegraf.

Podsjećamo, krajem avgusta bi trebalo da počne jedno od najznačajnijih takmičenja u košarci, Mundobasket, gdje bi između ostalog trebala da igra i reprezentacija Srbije.

Na listi srpskih reprezenativaca osim Nedovića neće se naći ni jedan od najboljih košarkaša današnjice Nikola Jokić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()